E-liquid is vloeistof die in uw e-sigaret gaat. Hoewel sommige e-liquids in een vape-pen kunnen worden verhit met behulp van hogere voltage-instellingen of door gebruik te maken van hogere wattages, geven alle e-liquids die de gebruiker gebruikt slechts extreem minder af dan een trekje van een sigaret. De meest voorkomende soorten e-vloeistof die in een e-sigaret kunnen worden gebruikt, zijn propyleenglycol en plantaardige glycerine. En bepaalde soorten natuurlijke en/of niet-diëtische smaakstoffen.

Zodra uw e-liquid is bereid, kunt u elke e-liquid reinigingsoplossing gebruiken, zelfs degenen die worden verkocht als oplaadbare batterijen die de e-sigaret vele malen opnieuw opladen voordat ze volledig leeglopen. Elke e-liquid reinigingsoplossing gaat langer mee naarmate een e-liquid vaker wordt gebruikt voordat deze wordt schoongemaakt. E-liquids moeten voor reiniging uit de oplossing worden gehaald. Het ideale moment om dit te doen is nadat u klaar bent met het vapen op die bepaalde e-liquid, of het nu is om te vapen als u niet beschikbaar bent om het te gebruiken, of omdat u volledig schoon wilt zijn van de e-liquid die u heeft gebruikt om te vapen. 

Veel mensen zijn lui en willen lange tijd e-liquids gebruiken zonder zich druk te maken en zich zorgen te maken over het vies worden van je e-liquids. Dit is natuurlijk helemaal oké, zolang ze maar schoon en helder zijn. Als je dagelijks e-liquids gaat gebruiken, moet je ze dagelijks schoonmaken om ervoor te zorgen dat ze niet vies worden. U zou naar uw plaatselijke vape winkel moeten gaan om nieuwe e-liquid te kopen maar uw kunt het nu steeds vaker ook online kopen. 

vape brandysmoke